maandag 16 augustus 2010

Terug van weg geweest...


Wat heerlijk om na een lange tijd van ruim een maand weer met bloggen te beginnen. De vakantie zit er weer op. Alle was ligt weer schoon en wel in de kast, tijd om aan de slag te gaan met de vele foto's die gemaakt zijn tijdens onze heerlijke vakantie in La France, in het kleine dorpje 'Bédoin'. Een dorpje dat ook wel bekend staat om zijn prachtige berg de 'Mount Ventoux'.


We hebben veel gedaan, gezien en genoten van alles wat we maar tegen kwamen. Leuk dorpjes bezocht met de prachtigste luiken, die ik maar al te graag mee naar huis wilde nemen...


De Mount Ventoux naar boven geweest, zowel 's avonds als over dag. Als het helder weer is heb je daar een prachtig mooi uitzicht, je kan er zo ver kijken en genieten van alle stilte.
Manlief is er samen met onze zoon, van 14, naar boven gefietst, ik blijf het een hele prestatie vinden om daar boven te komen op 1912m. Vorige week ben ik zelf vanaf halverwege naar boven gelopen met een temp. van 32 graden, ook dat was wederom genieten van het uitzicht...


Een wandeling maken door het rode gesteente in Roussillon is toch ook wel erg apart, leuk hoe de schoenen er dan uit komen te zien...


En Lavendel...
heel veel Lavendel, de geur komt echt op je af. Ik kan er geen genoeg van krijgen.
Ik kon het niet laten om zelf een bosje te plukken, ach dat zullen ze toch niet missen, denk ik.
Alle andere Lavendel die ik heb mee gebracht heb ik bij een Lavendel winkeltje gekocht.


Dit is een deel van de foto's die gemaakt zijn van onze reis naar The Provence. In een volgende post zal ik de foto's plaatsen van de omgeving, de huizen met de prachtige luiken...

Tot gauw
Lieve groet
Patricia

31 opmerkingen:

In den Uylenbal zei

Hoi Patricia, welkom terug in Bloggerland ! Mooie foto's, een leuk verslag. Greetz Lejo (In den Uylenbal)

Karin zei

Bedoin, Mont Ventoux seen it, done it. Prachtige omgeving, wat zul je genoten hebben!
Welkom terug.

Nieneke zei

Wat een prachtige plaatjes...en -snifsnif- ik kan de geur van lavendel bijna ruiken...

It's me zei

Wat en heerlijke foto's !! fijn dat je er weer bent !!! welkom thuis.............hele fijne week...ik kijk uit naar de volgende foto's....luiken.......wauwwwww.....lieve groetjes van mij.....

Claudia Leertouwer zei

Heerlijk om te kunnen meegenieten met jouw vakantie!

Liefs Claudia

Yvonne zei

Ohhh Prachtig al die lavendel, daar zou ik ook geen genoeg van kunnen krijgen, heerlijk !
Gezellige foto's van een mooie vakantie!
Welkom terug!
Lieve groetjes Yvon

WEERspiegeling zei

Hai patricia, welkom terug!
Wat een prachtige streek is dat toch, jammer alleen (voor mij dan)dat het er zo ontzettend warm is .... anders kwam ik ook een bosje lavendel plukken :-)
Groetjes, Anita

Kiki zei

Heerlijk al die lavendel. Zoveel dat je er meegebracht hebt! Ik wil al lang naar de provence gaan, en door je foto's wordt dat verlangen alleen maar aangewakkerd.

Een sneller kloppend hart zei

Welkom thuis Patricia...dat klinkt heerlijk, alle was weer schoon in de kast :) en wat een prachtige foto;s hebben jullie gemaakt! Knap dat je man en zoon samen de Ventoux opgefietst zijn zeg, dat is een behoorlijk karwei, helden zijn ' t!!
Wat een lavendelschoonheid laat je ook zien, ik vind het prachtig allemaal, ik krijg nu echt zin om ook weg te gaan...weliswaar naar Denemarken maar het vakantiegevoel begint nu echt te kriebelen!

Veel groetjes, Veronique

manon 21 zei

Tu n'étais pas loin de moi....

Bonne journée

manon

Room Seventeen zei

Hallo Patricia, leuk dat je er weer bent! Mooie vakantiefoto's, ik kijk nu al uit naar de foto's van de huizen en de luiken :-)
groetjes Hennie

Bij Guusje Thuis zei

Jouw blogje geeft weer even het ultieme Frankrijk-gevoel wat we dit jaar even moeten missen ... heerlijk hè die lavendel!

Fijne dag!

Groetjes,
Colinda

Loveforpiemonte zei

Hoi Patricia,
Wat fijn dat je er weer bent!!! En lijkt me een geweldige vakantie wat je hebt gehad heb meegenoten via je foto's.
Fijne week, Madelon

oma leentje zei

Ik ruik het gewoon de LAVENDEL heerlijk he. Wij hebben er eens (langgeleden) met een sportwagen doorheen gereden, dak open hoe heerlijk kan het leven dan zijn. Was genieten van je prachtige foto's.
mmmmmmmm ik droom nog even verder. Liefs Leni

Bonjade zei

Heerlijk dat je er weer bent.
Had je gemist......
Oh en die laatste foto dat is toch echt mijn droom om daar nog eens tussen te staan....
Liefs

C@by zei

Hey vrouwtje

het blijven prachtige foto's en je heb prachtig weer gehad wat heerlijk als je daar zit, wat zal jij tot rust zijn gekomen met al dat lavendel hahaha.

ben benieuwd naar de andere foto's

Kus Caab

lia zei

Hoi Patricia welkom terug....
En wat een mooie omgeving. En moest opeens ook even in zijlijn kijken naar de foto van me and my mum, want jij lijkt volgens mij veel op je moeder.

lieve groet Lia

little sweet things zei

Hallo Patricia,

Gezellig dat je er ook weer bent.
Wat een mooie foto's heb je gemaakt!
Nederland is mooi, maar zeker niet zo mooi als het prachtige landschap waar jij in rond liep.
Groetjes Sas

Daniëlle zei

Hoi Patricia,
Welkom thuis! Wat was je in een prachtige omgeving. Ben daar zelf ook geweest, vele vele jaren terug, maar zou er zo weer heen willen!
Mooie foto's heb je gemaakt, jullie hebben het vast heerlijk gehad,
Groetjes
Dani

Mayflower zei

Wat fijn dat je er weer bent Patricia en de foto's spreken boekdelen, wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad. Ik geniet even mee van die prachtige plaatjes.
Lieve groet, Mea

Jeanette zei

Leuk dat we even een kijkje mochten nemen in jouw vakantiefoto's. Die lavendel, prachtig!!

Lieve groet,
Jeanette

Splashes of Pink and Mint zei

Hmmmm.... je kunt het bijna ruiken! Heerlijk! En die hoedjes... geweldig! Zou er zo eentje meegenomen hebben! Mooie foto's, zo te zien hebben jullie genoten!
Lieve groetjes Elly

maría cecilia zei

Hola Patricia, you had a so wonderful holidays over in France... how lucky of you being in that wonderful lavanda fields... a dream!!!
muchos cariños,
maria cecilia

Michaja zei

Leuk om mijn woonomgeving vanuit een ander oogpunt te zien. Wat is het mooi daar he :)
Prachtige foto's heb je gemaakt.
Groetjes Michaja

Irma zei

heej Patricia ohhhh blij en heerlijk dat je er weer bent met mooie plaatjes en verhalen ik gun iedereen zijn vakantie maar op een gegeven moment denk ik ja nu weer terug komen hoor ik heb altijd een sterk heimwee gehad naar alles waar ik aan hecht en moet missen , liefs irma

Kom Achterom zei

OOh ik hou van hoedjes!!
Wat zijn ze prachtig!!
en je vakantie het grote genieten straalt eraf
Fijn dat je er weer bent!!
fijne avond
Yolanda

le ciel flamand zei

Ik ruik de Provence... Jullie hadden vast en zeker een geweldige tijd! Als kind verbleven wij altijd in de buurt van Saint-Rémy-de Provence, en een uitstap naar de Mont Ventoux stond jaarlijks op het programma. Ik heb er mooie herinneringen aan... En ja, lavendel durfden wij ook wel eens te plukken ;o)
Groetjes, Annelies

Sonja zei

Hoi Patricia... dank je wel dat ik even mee mocht kijken in ons toch wel favoriete vakantieland. Oh die lavendelvelden.. Je hebt er prachtige foto's van laten zien.. en er komt nog meer lees ik ;)

Leuk..!

Groetjes, Sonja

Sylvia zei

Wat een mooie foto's heb je genomen !
Lavendel vind ik prachtig !
Groetjes,
Sylvia

Sanneke Panneke zei

Hoi Patricia, jullie hebben ook een hele mooie vakantie gehad, zo te zien. 1 bosje lavendel maar, ik zou er 3 of 4 of 5 hebben geplukt, hebberig hé . maar het ruikt ook zo lekker. Ik ben heel benieuwd naar de foto's van de luiken, had je ze niet gewoon op het dak mee kunnen nemen, hihhi.
Een hele fijne dag nog gewenst, lieve groet Monique

basiclabelSweden zei

Was ik hier nog niet geweest ik!?!?!?!? Nou ja ik heb het gevoel dat ik al een reaktie had achter gelaten.... dat kom omdat ik jou op verschillende plekken tegen kom hahaha... Ben verliefd, wanneer gaan jullie weer en mag ik dan mee, of zullen we met z'n 2en gaan.

Je wil niet weten hoe lang ik hier al naar een oud stro hoedje op zoek ben....... en nog niet gevonden.

liefs Marion

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...