zondag 11 juli 2010

Ik ga op vakantie en neem mee...


...wat nemen we eigenlijk allemaal mee als we op vakantie gaan?
Bijna is het weer zover, de vakantie is in aantocht. Heerlijk ik ben er zo aan toe. Al geeft het heerlijke warme weer buiten ook wel echt zo'n vakantie gevoel. Het is zo fijn als we buiten kunnen eten en van een heerlijk zwoele avond kunnen genieten...


Ik moet nog 2 weken wachten voor het hier zover is. De kinderen moeten nog 1 week naar school. De week daarna is hier de Nijmeegse 4-daagse en mijn dochter van 12jaar gaat dit jaar voor het eerst mee lopen, 30 km per dag, 4 dagen lang. En dit gaat ze redden, ik heb er alle vertrouwen in. Een hele prestatie voor haar! Het is een hele gebeurtenis ieder jaar weer hier in Nijmegen. Nijmegen staat even voor 1 lange week helemaal op z'n kop, en hoe...


Ook die week ga ik aan het pakken, M'n camera ligt dan bovenop, want ik ben iemand die overal foto's van maakt, een heel reisverslag van foto's. Het is maar goed dat we tegenwoordig geen fotorolletjes meer hoeven te gebruiken, want dit had me een vermogen gekost iedere keer weer...


M'n open schoenen gaan ook mee, heerlijk struinend over het strand, of 's avonds gezellig een terrasje pakken. Heel wat jurkjes gaan er ook in de koffer, waaronder deze gehaakte, die is zo mooi en zwierig, leuk met een wit hemdje eronder...


Tevens is dit voorlopig mijn laatste post die ik zal plaatsen, het kost me nu te veel tijd om foto's te maken en andere posten te lezen. Ik kan er maar niet aan toe komen. Dus ik wens een ieder een prachtige vakantie, geniet van al het moois wat je ziet en vergeet vooral niet om alles vast te leggen met de camera...

Fijne vakantie!!

Liefs
Patricia

28 opmerkingen:

lia zei

Hoi Patricia, ja heerlijk zijn die zwoele avonden, maar overdag is het een beetje te... Gisteravond was het hier zo'n slecht weer maar afkoelen nee hoor.... Hoop dat het met de 4-daagse iets minder zal zijn. En stoer van je dochter dat ze het gaat lopen. Volgend jaar jij ook??? Gisteravond was mijn vriendin hier en hadden we het over vorig jaar. En we willen hem toch nog wel een keer lopen. Ik ga nog een keer kijken om ze aan te moedigen. En een avondje feesten...
Als je dochter maar half zo veel plezier heeft als ik altijd had dan komt het helemaal goed....Want het is zo'n belevenis die moet je een keer meemaken.

Toi Toi Toi voor je dochter en alvast een hele fijne vakantie.

lieve groet Lia

It's me zei

Zat jij niet al in Limburg??? ...of ben ik nu in de war...een zonnesteek misschien??....pfff....wat is het warmmmmmmmmmmmmm.en het onweert hier weer verschrikkelijk................nou meid ik ga je missen...fijne vakantie................lieve groetjes van mij.....

crealili zei

Geniet van jullie vakantie en ik ga duimen voor je dochter dat ze het haalt.
Liefs Liliane

Ellen zei

Hoi Patricia,

Ja, de vierdaagse zit er weer aan te komen. We wonen er ook niet zover vandaan. Heel veel succes voor je dochter, ze gaat het halen hoor!
Verder wens ik jullie een hele fijne vakantie. Wij blijven thuis, hebben door diverse oorzaken nog een heleboel achterstallig in te halen binnen en buiten. Dus wij slaan over, het is ook wel weer lekker als je komende winter in een huis zit wat een goed gevoel geeft.

Groetjes en een hele fijne vakantie,
Ellen

Dani zei

Knap van je dochter dat ze het gaat lopen! Ik moet er sowieso niet aan denken zo'n eind, maar nu al helemaal niet met die warmte.
Alvast veel vakantie voorpret gewenst!
Groetjes
Dani

Weerspiegeling zei

Wauw Patricia, wat een schitterende foto's!
Ik wens jullie allemaal een heerlijke vakantie, geniet ervan. En veel succes voor je dochter, stoer hoor elke dag 30 km wandelen!
Ik zie je graag weer terug na een lange, warme zomer.
Groetjes,
Anita

little sweet things zei

Hallo Patricia,

Wat een lef voor een 12 jarige om mee te gaan doen met de 4 daagse, ik doe het haar niet na.

Wij gaan op vakantie vlak bij Nijmegen (Groesbeek) weet jij misschien nog een paar leuke brocante adresjes die kant op???

Ik wil je dochter nog even veel succes wensen, en ik hoop voor haar op iets minder warme, maar wel droge dagen tijdens de 4 daagse.
Groetjes Sas

Fågel Blå zei

Hello Patricia!
Thanks for your sweet comments on my blog!
I love your beautiful photos!
So romantic, and the music on your blog, its so beautiful!!!
I hope your
Sunday evening be nice!

Many hugs to you!
Kathrine

Welkom bij De sfeer van Toen zei

Wauw, wat knap van je dochter dat ze vier keer dertig kilometer gaat lopen.. Petje af hoor! Ik hoop alleen dat het niet zo verschikkelijk warm is als dat het nu is. Maar voor het beginnende vakantiegevoel is het wel lekker.
Ik wil je dan een ontzetttende fijne, zonnige, ontspannen vakantie toewensen. Geniet ervan! En tot snel!

Groetjes van Petra

Home and Lifestyle zei

Hoi Patricia,

Bedankt nog voor je lieve felicitaties...het is voor mij ook herkenbaar dat je met dit weer niet alles leest en overal op reageert...doe het ook rustiger aan!

Maar jouw koffers staan alvast klaar...heerlijk om er een paar weken tussen uit te gaan! En wat knap van je dochter...het is een heel eind! Wens haar maar veel succes namens mij, ik hoop dat het tegen die tijd wat minder warm is dan de afgelopen periode! Wij gaan misschien ook nog wel een avondje naar Nijmegen, is altijd wel erg gezellig!

Rest mij jou en je gezin een hele fijne vakantie te wensen...lekker de accu weer opladen en vooral...GENIETEN!

Lieve groet, Ingrid

little sweet things zei

Dank je voor de tip.
We gaan 30 juli naar resort de zeven heuvelen. Eerlijk gezegt heb ik er speciaal naar gekeken dat we niet tegelijk met de 4 daagse in die omgeving zouden zijn ivm de drukte die er altijd bij komt kijken.
Vroeger ging ik vaak met mijn ouders naar Eibergen op vakantie, nu wil ik graag aan mijn eigen kinderen laten zien wat ik daar in de omgeving allemaal zo leuk vond.
Fijne vakantie,
groetjes Sas

peet zei

Jeè`wat knap van je dochter dat ze mee gaat doen !Ik hoop dat jullie goed wandel weer hebben .

Ik wens jullie heel veel succes !

Geniet van je vakantie !

groetjes peet

Jeanette zei

Terwijl ik je titel las moest ik gelijk aan het spelletje denken, ik ga op vakantie en ik neem mee. Voor mij duurt het ook niet lang meer. En dan gaan we eens kijken hoe het in Friesland is.

Fijne vakantie en tot gauw blogs,

Jeanette

Room Seventeen zei

Een fijne vakantie toegewenst. Gaat vast lukken met een koffer vol met zomerjurkjes :-)
Groetjes Hennie

maría cecilia zei

Hola Patricia, I´m so happy to have you visiting my blog!!! Have a great time in your holidays, laugh a lot and be happy together with your loved ones.
hugs,
maria cecilia

Logement it Foarhus zei

Hallo Patricia,

Wat een stoere meid om op haar 12e de vierdaagse mee te lopen. zullen aan haar denken, want als het warm blijft is het natuurlijk dubbel zwaar, maar ook ik geloof in haar, dus ze haalt de eindstreep. Lijkt mij heel bijzonder om mee te doen, en ja als je daar geboren bent dan zit het natuurlijk in je bloed. Zoiets als de elfstedentocht bij de Friezen.

Wij wensen je ook een hele fijne vakantie, veel zon en de foto,s zien we straks natuurlijk heel graag als je weer terug bent. Vergeet niet even nog een zinnetje te wijden aan je dochter die de eindstreep gaat halen.

groetjes Pauline

gewoon gezellig zei

Wat heb je leuke nostalgische kiekjes gemaakt!!
Een heeeeeeeeeeeele fijne vakantie!!!

Voor je dochter: Petje af meid, go for it, je kan het!!!

Groetjes Hilde

Geartsje zei

Ik wens je samen met je gezin een hele fijne vakantie toe. Geniet er van.
Groetjes van Geartsje

zouthout zei

Wat stoer dat je dochter meedoet, Super.

Heerlijk alvast mijmeren over een kommende vakantie, heerlijk toch ;)

liefs

Prulletje zei

Oh wat een leuke post, mooie foto's, wens je dochter heel veel succes, veel plezier en geniet, ben nu al nieuwsgierig naar de foto's die je zult maken !

Liefs Elise

Les Cotrions zei

I understand you Patricia! You're already mentally in vacation...these photos express perfectly your holiday feeling!!!
Enjoy a wonderful time, have fun and relax!!!
Big hugs
Vale

"Een sneller kloppend hart ♥" zei

Wat goed dat je dochter meeloopt! Als jij er al zoveel vertrouwen in hebt dan gaat ze 't zeker halen!! Moeder-intuïtie he!

Alvast een heerlijke vakantie toegewenst met veel zonnestralen en prachtige foto's!

Groetjes, Veronique

Karin zei

Wat een super mooie blog heb je...en die muziek! Ik zit zo in een romantische film.

Een fijne vakantie!

ecoonheels.blogspot.com

groetjes karin

lia zei

En.....heeft ze het gehaald????
Oh, dat virus heeft mij ook weer te pakken hoor.

groet Lia

Anoniem zei

Wat een prachtige foto`s heb je gemaakt en ik vind je open schoenen zo gaaf,wat knap van je dochter,mijn vriend komt uit Nijmegen bij Gukenburg,dat ken je dan vast wel,ik wens je een fijne vakantie,lieve groet Joke.

maría cecilia zei

Dropping by and you have not come back yet... continue having lots of fun holidays,
cariños

C@by zei

Hey vrouwtje,

jullie vakantie zit er ook bijna op, hopelijk heb je de laatste dagen ook super genoten van al het moois in de Provence, ik in iedergeval wel van je foto's geweldig.

In iedergeval alvast welkom thuis

Liefs Caab

Colinda zei

Heb vandaag een kijkje genomen op je blog en genoten van al je prachtige foto's, zo mooi!

Groetjes,
Colinda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...