vrijdag 11 december 2009

Kersthuis Brocanterie Déjà-Vu


Woensdagavond ben ik met een vriendin naar het kersthuis van Brocanterie Déjà-Vu geweest. Wat hebben ze daar een geweldige mooie brocante spulletjes, je kijkt je ogen uit. Ook veel van Jeanne d'Arc Living.

Eerst maar eens even rustig rond gekeken en genoten van al het moois en die geurtjes. Jammer dat ik dat niet via de pc kan laten ruiken, want dan kom je al gelijk in de heerlijke sfeer terecht.
Ik zou zeggen kijk lekker rond en geniet van de foto's en misschien doe je nog wel leuke ideetje op, zoals ik daar zeker heb gedaan...De spulletjes die ik gekocht heb moeten nog een mooi plekje krijgen en dan zal ik ze voor jullie vast leggen op foto. Een ding vertel ik alvast wel, ik ben geslaagd voor mooie haken voor onze nieuwe badkamer, daar was ik al zo lang naar op zoek. En je ziet maar...geduld is een schone zaak. En dat zal straks ook wel zo zijn met de kast en spiegel voor de badkamer, waar ik naar op zoek ben.
Als je dit kersthuis live wilt bewonderen, dan zou ik dat zeker doen. Kijk even op de site daar vind je het adres Brocanterie Déjà-Vu

Heel fijn weekend en geniet van al het moois.
Lieve groet
Patricia

8 opmerkingen:

lia zei

Het ziet er op jouw blog met die sneeuwvlokjes uit als in een film. Dus het zal zeker de moeite waard zijn geweest.
Een heel fijn weekend, lia

Doornroosje zei

Ziet er heel sfeervol uit! En het wordt kouder, we krijgen vorst. Dan kom je helemaal in de stemming, en komen de spulletjes nog beter uit. Krijg je echt een kerstgevoel van!
Mooie foto's heb je gemaakt!
Groetjes,
Ineke

jeanette zei

jammer dat ik dit jaar niet ben geweest, het is voor mij ook zo`n afstand. Vorig jaar was ik er wel en toen was het ook zo leuk! die kaartjes met die ornamentjes van JD zijn ook leuk hè vind ze alleen wel vrij prijzig dan denk ik weer die kan ik zelf ook wel maken:-)

groetjes, jeanette

Rita zei

this is my first visit to your lovely blog and certainly won't be the last. I love your ornaments and holiday decor. sooooo charming and stylish.
come and visit my blog if you have a chance. i'll be happy to show you around my little blog world.
warmely
rita

fräulein klein zei

Hallo, your christmas-ornaments are beautiful!!!
Have a nice weekend!
Yvonne

seasons of my house zei

Nou dat ziet er inderdaad heel sfeervol uit. Leuke spulletjes hebben ze en ik kan me voorstellen dat het MET geur nog mooier was. (Is ook goed om de kooplust van de klanten te stimuleren :-)) Ja, wat is het toch een heerlijke tijd he, die aanloop naar de kerst. Jammer van alle stress om alles op tijd geregeld te krijgen, maar ja, Komt allemaal goed. Fijn weekend, Karin

Mayflower zei

Hoi Patricia, wat een geweldig mooi Kersthuis, zowel binnen als buiten, bedankt voor deze rondleiding.
Fijne week.
Groetjes Mea

Fleurette zei

Hello Patricia, Thank you for your very nice comment!!! I'm delighted that you like Czech republik:)Your blog is also very nice!
Have a nice evening
Thank you for the new friendships:)
Fleurette from Prague

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...