zaterdag 9 januari 2010

Het lijkt wel poedersuiker

De laatste dagen merk ik dat ik erg weinig op mijn blog kom om er een leuke post achter laat voor jullie, laat staan jullie post lezen of een berichtje achter te laten. Dit komt vooral door al het werk hier in huis. De hal en trappenhuis is op nieuwe behandeld door de stucadoor en ziet er erg goed uit. Mooi strak werk heeft hij geleverd. En dan hierna al het schoonmaken, laat ik daar maar niet over beginnen, dat hoort er nou eenmaal bij. Vandaag zijn we met de trap aan de gang gegaan om hem nogmaals te schuren en schilderen. Nu is alles klaar. Alles moet nog wel in geruimd worden, maar morgen is er weer een dag.
Tussen het schuren en poetsen door zag ik dat het buiten alsmaar witter en witter werd. Ik kon het even niet laten om van wat mooie stil levens foto's te maken. Dus toch even gauw een post met mooie foto's van mij, voor jullie allen die altijd zo trouw meelezen...Deze keien moeten nog in de tuin geplaatst worden in de cement, dat komt in het voorjaar wel. Die kunnen nog wel even wachten. De grote fruit kisten heb ik van een lieve vriendin uit Wijhe gekregen. Ze wilde ze niet meer hebben en ik vind die kisten zo gaaf. Gewoon al om neer te zetten. Het is toch een plaatje zo met die sneeuw, inmiddels ligt er alweer een heel pak hier.
Het lijkt wel poedersuiker...Ik klus hier morgen nog een dagje verder en dan zal ik foto's plaatsen van hoe het geworden is.
Maar nu lekker met de voetjes omhoog op de bank bij de kachel. Het is mij te koud buiten...

Lieve groet,
Patricia

17 opmerkingen:

Room Seventeen zei

Het lijken wel oliebollen in plaats van keien :-) Succes met schuren en poetsen, het is echt weer om te klussen.
Groetjes Hennie

Irma zei

heej Patricia,

Het is je vergeven dat je er even niet was maar niet te lang hoor ik ga je aanwezigheid missen maar goed ik begrijp wel dat het nu niet even anders kan en het levert straks weer mooie posten op natuurlijk van al dat nieuws dus haal je het gewoon weer in:-)
je winterplaatjes zijn mooi en die zinken emmer leuk hoor met een hoedje van sneeuw en de kistjes leuk leuk en wat leif om aan jouw te denken.
Nou ik wens je een heerlijke avond met de voetejes op de bank.

Lieve groet Irma

oma leentje zei

Zak maar lekker onderuit.
Wat een werk he dat geklus en die kerels maken een troep. Wij gaan aan de vloeren beginnen nog even wat moed verzamelen. Eerst nog maar genieten van de sneeuw.
Lekker weekend nog verder lieve groet ,Leni

faire un songe zei

Je foto's zijn prachtig.
Vanavond lekker met de beentjes op de bank en succes verder met de klus... het zal vast wel mooi worden..!!!
Fijn weekend verder

Fleurette zei

Hello dear Patricia, Your old box of fruit are wonderful!! I see in Holland is a lot of snow:)) In Prague is the snow calamity!!!
Have a nice evening and nice sunday
Fleurette

Doornroosje zei

Hoihoi!!! Wat heb je mooie foto's gemaakt van de sneeuw! En natuurlijk kun je niet altijd bloggen, vooral niet als je bezig bent met een grote klus. Ben benieuwd naar foto's..!!!!!
Fijne zondag!
Groetjes,
Ineke

Pink Princess zei

Nou kijk, dat dacht IK dus ook bij het zien va de eerste foto: het lijken wel oliebollen met poedersuiker!!

Rust maar ff lekker uit, heb je wel verdient na dat harde werken!

Liefs van Marian

jeanette zei

Je zegt poedersuiker.....en je keien lijken wel dikke oliebollen, hmmm...ik zou er zo in happen. gaat straks vast mooi worden die keien in je tuin. ik heb nog steeds het idde van je opoefiets in m`n hoofd en wil er ooit nog eens tegen de appelboom hebben.

Sommige klussen moeten geklaard worden maar fijn dat het dan weer achter de rug is, kan je nu lekker genieten. Wij gaan binnenkort de vloer weer in de witte olie zetten, ook zo`n rotklus maar nu naar 5 jaar moet het echt even weer.

fijne zondag!
lieve groet, jeanette

lia zei

Als je de hele dag hebt geklust verlang je 's avonds echt naar de bank en naar het niets doen.
En dat heb je dan ook wel verdiend.

fijne zondag, lia

fräulein klein zei

Hello Patricia, your box is georgeous. We have here a lot of snow too in bavaria!
Have a nice sunday!
Yvonne

Mayflower zei

Hoi Patricia, leuk weer even wat van je te horen, maar ik begrijp het wel hoor, dat klussen daar gaat zoveel tijd in zitten. Ben benieuwd hoe het resultaat straks zal zijn. Bij jullie wordt de wereld ook al weer witter, hier sneeuwt het nu ook en met een harde wind krijg je allemaal van die sneeuwhopen. Ik blijf het mooi vinden, het enige nadeel is dat mijn mannen niet op klus kunnen, maar ja het is niet anders.
Geniet met heerlijk even van je rustmoment.
Lieve groet Mea

Madelief zei

Hoi Patricia,

Fijn dat je ondanks het klussen toch ook nog een beetje van de sneeuw kan genieten. Zo te horen hebben jullie het ergste in huis achter de rug en zijn jullie nu aan het inrichten toegekomen. Veel plezier, én wil je ons het uiteindelijke resultaat laten zien?

Een gezellige zondag!

Lieve groet, Madelief

* zei

OOh ik denk je zit nog met een overschot aan oliebollen hahahahaha.... mooie fotos!

liefs bellavien

Marge zei

Dear Patricia,
Very beautiful winter pictures!!
Here in Finland has been very cold and a lot of snow, true winter;)
If you want, you can take part my giwe away:)
Hugs, Marge

Bonjade zei

Ah ik dacht die heeft nog oliebollen over...
Mooi hoor deze winterse beelden, die vervelen me nooit.
Fijne avond

Fleurette zei

Hello dear Patricia, Thank you for your nice comments! Dog in the photo is my little German Pinscher....is my big love:))))
Have a nice day
Hugs, Fleurette

The Old and the Beautiful zei

Hee grappig,wij gaan volgende week ook aan de trappenhal en de trappen beginnen. Niet echt een klus waar we naar uit kijken maar ja dat deden we ook niet naar het behangen van de gang en de slaapkamer en moet je nu eens zien hoe mooi het geworden is.
Heb je het al op m'n blog gezien? Anders nodig ik je uit om een kijkje te komen nemen hoor.
Ik ga jou blog in mijn lijstje zetten en me aanmelden als volger.
Ben benieuwd naar je foto's van je harde werk.
Groetjes,
Gonda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...