maandag 19 oktober 2009

De mooiste kleuren van de herfst

Gisteren, het was een prachtige mooie dag. Dus nadat we hier buiten in de tuin van een heerlijke kop thee en koffie hebben genoten, met uiteraard iets lekkers erbij, zijn we vertrokken naar het bos, ofwel de vennen. Juist in deze tijd van het jaar als de zon dan nog schijnt loopt ik het liefst op een open plek, zodat je er extra van kan genieten. Genieten van de mooie kleuren van de bladeren en de prachtigste wolken velden. En al die rust...







En natuurlijk weer leuke vondsten om mee naar huis te nemen, zoals kleine dennenappels, ik vind ze zo mooi, dus heb ze hier op mijn kast gelegd om ervan te genieten.
Bij thuiskomst was het zonnetje al een heel eind vertrokken, maar met een glaasje port en de houtkachel aan ben je zo weer warm.
Kortom een heerlijke zondag gehad.
Een fijne week allemaal...

♥ Patricia

15 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Een mooi gebied om te wandelen...en de foto van je houtkachel is erg mooi, heerlijk om na afloop daarbij weer helemaal op temperatuur te komen en wat te drinken!

Groetjes, Ingrid

lia zei

O heerlijk om na een wandeling waar je een beetje van afgekoeld bent om je dan te verwarmen bij de kachel.
Heerlijk lijkt me dat.
De foto geeft de goede sfeer af.

groetjes Lia

Jeanette zei

wat een warm welkom op je blog! heerlijke herftsfoto`s en wat een prachtige foto van jou met het hart in het zand:-) mooie foto ook van jou met je moeder. je moeder lijkt wel een filmster wat een prachtige vrouw, je lijkt veel op haar!

lieve groet, jeanette

Ineke Pluim zei

Heerlijk he zo'n herstwandeling. Dat is echt genieten van de geuren en kleuren en de rust! En wat heb je een mooie kachel met die tegeltjes eronder!
Gezellige blog heb je. Ik ga je volgen!
Groetjes,
Ineke

Yvonne zei

dat klinkt zeker als een heerlijke dag !
mooi gebied daar, ik dacht eerst dat het bij Kootwijk was, daar lopen wij wel eens en dat is net zo'n gebied, met vennen.
groeten Yvonne

Irma zei

heerlijk zo´n mooie wandeling en dan opwarmen bij je houtkachel, wat is die gaaf!!!!!! prachtig je schouw en spiegel een heel mooi plaatje, groetjes Irma

G-STYLE zei

Wat een prachtige omgeving daar Patricia !!
En wat heerlijk om dan een beetje verkleumd in zo'n gezellig huis thuis te komen ............
Groetjes Gea

vosgesparis zei

auw bij zo'n kachel zou ik ook graag willen bij komen van een wandelingetje.

faire un songe zei

Ziet er heerlijk uit Patricia...vanmiddag ben ik met Eva en een vriendinnetje hier het bos in geweest... dan heb ik tenminste lucht.. ja ja ik ben nog steeds verkouden en niet fit.. maar dit terzijde.. het was heerlijk kin het bos..vooral op de open vlaktes...Echt nog even genieten

casa nostra zei

goh, ik wist niet eens dat jij ook een blog had. ben natuurlijk gelijk rond aan het neuzen geweest. ziet er prachtig uit, maar dat kon ook niet anders, zoals we al van jou gewend waren bij picasa. die poppenwagen....wat een prachtig ding. echt zonde dat die zolang op zolder heeft gestaan. heerlijk die houtkachel, hier brandt hij ook weer iedere dag, die zou ik echt niet meer willen missen.
wens ik je nog veel plezier in blogland en leuk dat je er ook mee begonnen bent.

Karin zei

Heel mooi die foto's. Ik ben dol op de zomer, maar hou het meeste van het licht en de kleuren van de herfst. Kan daar steeds weer van genieten. En inderdaad heerlijk bij het vuur nu de avond zo vroeg begint.
Gr
Karin

Riitta / Wanilla zei

Lovely pictures!
Greetings from Finland,
Riitta

De Ruijsbroekjes zei

wow wat een omgeving, mooi Nederland zeg !
En je hebt ook een mooi blog, dus ik kom weer eens terug, fijn weekend!

Karin zei

Patricia,
Het recept was heel goed gelukt. Kan eigenlijk niets misgaan. Op mijn Blog kun je het eindresultaat ook nog eens zien.
Bedankt nog voor het delen van je recept, zal zeker nog eens gebruikt gaan worden.
Groetjes, Karin

Anoniem zei

Hoi Patricia,

Zijn de foto's in de Ospelse Peel gemaakt!
Mooi is het daar!

Groetjes,
Thea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...